תוכן עניינים
רוצים להשאר מעודכנים בכל החידושים? הרשמו לניוזלטר
אין יותר מפנק מקינוח פבלובה קיצי, מרענן, קצת חמוץ הרבה מתוק וכיף בפה ובלב!
קינוח שהוא מושלם לחג שבועות או לאחרי ארוחות כבדות וזה שהפבלובה הזאת גם פרווה- זה מטורף!
את המרנג מכינים ב 3 דקות בקלות שיא ובאיזה צורה שאוהבים
והקרם משודרג- קרם גבינה על בסיס פטיסייר
אפשר להכין ולהערך מראש, לעשות את זה בשלבים או הכל ביחד- מה שנוח לכם.
יאללה בואו למתכון.
תכינו, תהנו וכמובן תתייגו !
מרכיבים:
למרנג-
300 גרם אבקת מרימיקס
90 גרם מים
לקולי ולקישוט-
פירות יער שאוהבים, טריים או קפואים
(לקישוט מומלץ טריים)
מעט סוכר
מעט מים
מיץ לימון- לא חובה
לקרם גבינה פטיסייר-
חצי מתכון קרם פטיסייר מוכן ומצונן מהמתכון שכאן
125 גרם שמנת צמחית פלורה* זה חשוב.
15 גרם סוכר
10 גרם אינסטנט פודינג וניל
125 גרם גרם גבינת סויה אלטרנטיב בטעם טבעי / יוגורט אלטרנטיב טבעי
מיץ וגרידה מלימון טרי- לפי הטעם שאישי שלכם.
גודל המתכון מאוד תלוי בכמה פבלובות ובאיזה גודל תבחרו להכין. מה שמוצע כאן יכול להתאים לפבלובה משפחתית גדולה
הכנה:
מרנג-
במיקסר מקציפים יחד את אבקת המרנג והמים במהירות גבוהה למשך 3 דקות.
מעבירים בצורה שרוצים לתבנית עם נייר אפייה ומייבשים בתנור על 70-80 מעלות טורבו עד שיבש. לפבלובה גדולה משפחתית זה יכול לקחת מעל 4 שעות.
זמן האפייה ישתנה בהתאם לגודל הפבלובות.
קולי פירות יער- מבשלים על אש קטנה בסיר פירות טריים / קפואים שאוהבים עם מעט מים וסוכר לפי הטעם, עד שהכל מתרכך. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון. מי שאוהב מרקם חלק יכול לטחון. אפשר להוסיף מים במידת הצורך.
קרם פטיסייר גבינה-
מכינים חצי מתכון מרנג לפי המתכון שכאן
ומצננים כשעה.
פותחים את קרם הפטיסייר, רצוי עם בלנדר מוט או מעבד מזון
מקציפים יחד שמנת צמחית פלורה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר, מוסיפים את הגבינה ומערבבים. מאחדים ביחד עם קרם הפטיסייר ומוסיפים לימון וגרידת לימון לפי הטעם.
לקישוט- פירות טריים
את ההרכבה רצוי לעשות בסמוך להגשה כדי שהמרנג לא יתרכך מדי עם כל התוספות מעליו.
מניחים את המרנג האפוי על צלחת ההגשה, ממלאים בנדיבות בקרם פטיסייר גבינה, מוזגים מהקולי ומעליו מניחים פירות טריים.
פבלובה טבעונית
אין יותר מפנק מקינוח פבלובה קיצי, מרענן, קצת חמוץ הרבה מתוק וכיף בפה ובלב!
קינוח שהוא מושלם לחג שבועות או לאחרי ארוחות כבדות וזה שהפבלובה הזאת גם פרווה- זה מטורף!
את המרנג מכינים ב 3 דקות בקלות שיא ובאיזה צורה שאוהבים
והקרם משודרג- קרם גבינה על בסיס פטיסייר
אפשר להכין ולהערך מראש, לעשות את זה בשלבים או הכל ביחד- מה שנוח לכם.
יאללה בואו למתכון.
תכינו, תהנו וכמובן תתייגו !
מרכיבים:
למרנג-
300 גרם אבקת מרימיקס
90 גרם מים
לקולי ולקישוט-
פירות יער שאוהבים, טריים או קפואים
(לקישוט מומלץ טריים)
מעט סוכר
מעט מים
מיץ לימון- לא חובה
לקרם גבינה פטיסייר-
חצי מתכון קרם פטיסייר מוכן ומצונן מהמתכון שכאן
125 גרם שמנת צמחית פלורה* זה חשוב.
15 גרם סוכר
10 גרם אינסטנט פודינג וניל
125 גרם גרם גבינת סויה אלטרנטיב בטעם טבעי / יוגורט אלטרנטיב טבעי
מיץ וגרידה מלימון טרי- לפי הטעם שאישי שלכם.
גודל המתכון מאוד תלוי בכמה פבלובות ובאיזה גודל תבחרו להכין. מה שמוצע כאן יכול להתאים לפבלובה משפחתית גדולה
הכנה:
מרנג-
במיקסר מקציפים יחד את אבקת המרנג והמים במהירות גבוהה למשך 3 דקות.
מעבירים בצורה שרוצים לתבנית עם נייר אפייה ומייבשים בתנור על 70-80 מעלות טורבו עד שיבש. לפבלובה גדולה משפחתית זה יכול לקחת מעל 4 שעות.
זמן האפייה ישתנה בהתאם לגודל הפבלובות.
קולי פירות יער- מבשלים על אש קטנה בסיר פירות טריים / קפואים שאוהבים עם מעט מים וסוכר לפי הטעם, עד שהכל מתרכך. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון. מי שאוהב מרקם חלק יכול לטחון. אפשר להוסיף מים במידת הצורך.
קרם פטיסייר גבינה-
מכינים חצי מתכון מרנג לפי המתכון שכאן
ומצננים כשעה.
פותחים את קרם הפטיסייר, רצוי עם בלנדר מוט או מעבד מזון
מקציפים יחד שמנת צמחית פלורה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר, מוסיפים את הגבינה ומערבבים. מאחדים ביחד עם קרם הפטיסייר ומוסיפים לימון וגרידת לימון לפי הטעם.
לקישוט- פירות טריים
את ההרכבה רצוי לעשות בסמוך להגשה כדי שהמרנג לא יתרכך מדי עם כל התוספות מעליו.
מניחים את המרנג האפוי על צלחת ההגשה, ממלאים בנדיבות בקרם פטיסייר גבינה, מוזגים מהקולי ומעליו מניחים פירות טריים.