Corn clusters (לביבות תירס )

היה לי ברור שהמתכון הראשון בסדרת התירס שלי חייב להיות ה corn clusters המושלמים האלה שפעם הגישו לי באיזה בר יין ומאז אני חולמת עליהם.
יש אנשים שיתעקשו לקרוא להן לביבות אז בסדר... מתכון ללביבות תירס טבעוניות מושלמות!
אי אפשר לאפות אותן, זה חייב להיות מושחת ומטוגן ואתם חייבייייים להנות מכל ביס (וקיסם. גם את זה חייבים עם זה)

מצרכים:
5 קלחי תירס צהוב טרי וטעים
3-5 גבעולים יפים של בצל ירוק
5 גרם תחליף ביצה של סולב
45 גרם מים
כוס וחצי משקה סודה (המים עם הבועות)
כוס קמח לבן
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית אבקת שום
1 כפית שמרי בירה
כוסברה מיובשת לפי הטעם
צ׳ילי גרוס לפי הטעם
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
שמן נטרלי לטיגון

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
2. מורידים את גרגירי התירס מהקלחים איך שנוח לכם
3. קוצצים את הבצל הירוק ומניחים ביחד בצד.
4. מכינים את תמיסת תחליף הביצה (אבקה +מים) ומניחים ל 10 דקות בצד.
5. בינתיים בקערה מערבבים את כל היבשים והתבלינים.
6. מוסיפים את מי הסודה אל תחליף הביצה ומאחדים עם תערובת הקמחים.
***שימו לב!***
7. מעבירים את התירס והבצל לקערה גדולה ולאט מוסיפים את הבלילה אל התירס. ייתכן מאוד שלא תצטרכו להשתמש בכל הבלילה. נסו להגיע ליחס דומה לסרטון. הבלילה מאוד נוזלית וזה בסדר!
8. מעבירים את התערובת לשמן בעזרת כף ומטגנים עד להזהבה עמוקה!
9. מוציאים מהשמן לרשת - ככה עודפי השמן יכולים לרדת והלביבות שלנו יישארו קריספיות.
10. מתקנים מלח אם צריך ומגישים מיד!
טובלים ברוטב שאוהבים או מחסלים פשוט ככה!