תוכן עניינים
רוצים להשאר מעודכנים בכל החידושים? הרשמו לניוזלטר
הצליל הזה של הקראנץ' בשניצל המטורף הזה..
בא לי אותו כצלצול בטלפון! כשעון מעורר! הייתי נכנסת לחופה אתו!!!
סתם נו, אבל אתם חייבים לנסות כדי להבין.
ברור שעם תחליף הביצה שלנו תוכלו להדביק איזה סוג פירורים שתירצו ולא רק בשניצל,
אבל כאן החלטתי ללכת עם הגאונות הזאת של פירורי פילו ופשוט אי אפשר לטעות עם זה.
מה בפנים? מה שאתם אוהבים.
מפרטת כאן למטה את כל האופציות ומה צריך לעשות כדי שגם לכם תהיה צלחת מלאה בשניצלים בעוד כמה דקות.
תכינו, תהנו ואם אהבתם- נשמח שתתייגו!
רכיבים:
1 חבילה קטנה של דפי פילו (ממליצה מעדנות/ שמרית)
נתחי סויה קפואים/ נתחי סויה יבשים/ טופו במרקם קשה
15 גרם תחליף ביצה סולב
135 גרם מים
לתיבול תערובת הביצה:
חרדל, מלח, פלפל, אבקת שום ואיזה תבלינים שאוהבים
רוטב סויה - רק אם משתמשים בטופו ולא חובה.
שמן לטיגון עמוק
הכנה:
1. מפרידים את דפי הפילו ומכווצ'צ'ים על גבי תבנית עם נייר אפיה
.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 100 מעלות טורבו למשך כ 20 דקות.
המטרה היא שהם יתייבשו לחלוטין אבל יישארו לבנים.
2. לאחר שהתייבשו לחלוטין, מפוררים היטב את דפי הפילו שישמשו אותנו לציפוי השניצלים. שומרים בקופסה אטומה.
להכנה עם טופו:
יש לפרוס את הטופו לפרוסות דקות ולייבש הייטב
ניתן להשרות את הטופו במרינדה מספר שעות קודם או רק להבריש ברוטב סויה.
להכנה עם נתחי סויה יבשים:
מבשלים את נתחי הסויה במים רותחים לפי הוראות היצרן. סוחטים *היטב*. ניתן לתבל אם רוצים.
להכנה עם נתחי סויה קפואים:
יש להפשיר לפני ההכנה.
3. מכינים את תמיסת הביצה על ידי ערבוב של אבקת תחליף הביצה של סולב ומים בעזרת מטרפה (חשוב לוודא שמעורבב היטב ואין גושים) ומניחים בצד ל 10 דקות.
4. בינתיים מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
5. מתבלים את תערובת הביצה בחרדל, מלח, פלפל, אבקת שום ומי שרוצה יכול להוסיף פפריקה/ צ'ילי ומה שאוהבים ומערבבים היטב.
6. טובלים את הנתחים שבחרנו והכנו מראש בבלילת הביצה. היא מאוד סמיכה ולכן חשוב להסיר עודפים אם יש, לפני שמעבירים לפירורי הפילו.
לא מומלץ לדלל עוד במים- זה יגרור תגובה לא רצויה בטיגון.
7. מצפים היטב בפירורי פילו את כל הנתחים ומהדקים בעזרת הידיים.
8. מטגנים עד להזהבה שחומה ומעבירים לרשת צינון.
9. מגישים מיד ונהנים :)
שניצל טבעוני סופר קריספי
הצליל הזה של הקראנץ' בשניצל המטורף הזה..
בא לי אותו כצלצול בטלפון! כשעון מעורר! הייתי נכנסת לחופה אתו!!!
סתם נו, אבל אתם חייבים לנסות כדי להבין.
ברור שעם תחליף הביצה שלנו תוכלו להדביק איזה סוג פירורים שתירצו ולא רק בשניצל,
אבל כאן החלטתי ללכת עם הגאונות הזאת של פירורי פילו ופשוט אי אפשר לטעות עם זה.
מה בפנים? מה שאתם אוהבים.
מפרטת כאן למטה את כל האופציות ומה צריך לעשות כדי שגם לכם תהיה צלחת מלאה בשניצלים בעוד כמה דקות.
תכינו, תהנו ואם אהבתם- נשמח שתתייגו!
רכיבים:
1 חבילה קטנה של דפי פילו (ממליצה מעדנות/ שמרית)
נתחי סויה קפואים/ נתחי סויה יבשים/ טופו במרקם קשה
15 גרם תחליף ביצה סולב
135 גרם מים
לתיבול תערובת הביצה:
חרדל, מלח, פלפל, אבקת שום ואיזה תבלינים שאוהבים
רוטב סויה - רק אם משתמשים בטופו ולא חובה.
שמן לטיגון עמוק
הכנה:
1. מפרידים את דפי הפילו ומכווצ'צ'ים על גבי תבנית עם נייר אפיה
.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 100 מעלות טורבו למשך כ 20 דקות.
המטרה היא שהם יתייבשו לחלוטין אבל יישארו לבנים.
2. לאחר שהתייבשו לחלוטין, מפוררים היטב את דפי הפילו שישמשו אותנו לציפוי השניצלים. שומרים בקופסה אטומה.
להכנה עם טופו:
יש לפרוס את הטופו לפרוסות דקות ולייבש הייטב
ניתן להשרות את הטופו במרינדה מספר שעות קודם או רק להבריש ברוטב סויה.
להכנה עם נתחי סויה יבשים:
מבשלים את נתחי הסויה במים רותחים לפי הוראות היצרן. סוחטים *היטב*. ניתן לתבל אם רוצים.
להכנה עם נתחי סויה קפואים:
יש להפשיר לפני ההכנה.
3. מכינים את תמיסת הביצה על ידי ערבוב של אבקת תחליף הביצה של סולב ומים בעזרת מטרפה (חשוב לוודא שמעורבב היטב ואין גושים) ומניחים בצד ל 10 דקות.
4. בינתיים מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
5. מתבלים את תערובת הביצה בחרדל, מלח, פלפל, אבקת שום ומי שרוצה יכול להוסיף פפריקה/ צ'ילי ומה שאוהבים ומערבבים היטב.
6. טובלים את הנתחים שבחרנו והכנו מראש בבלילת הביצה. היא מאוד סמיכה ולכן חשוב להסיר עודפים אם יש, לפני שמעבירים לפירורי הפילו.
לא מומלץ לדלל עוד במים- זה יגרור תגובה לא רצויה בטיגון.
7. מצפים היטב בפירורי פילו את כל הנתחים ומהדקים בעזרת הידיים.
8. מטגנים עד להזהבה שחומה ומעבירים לרשת צינון.
9. מגישים מיד ונהנים :)