ב 5-6/11 בלבד! SHOPPINGIL 30% הנחה על תחליף הביצה שלנו! ברכישה מעל 350 ש"ח ממגוון המוצרים באתר- משלוח חינם!
Vegan whole egg solution
מחיר רגיל
₪150.00
תחליף ביצה טבעוני לאפייה
אבקה להכנת מרנג
מחיר רגיל
₪65.00
אבקה להכנה מהירה של מרנג טבעוני ללא ביצים
מחית וניל אמיתית "בורבון" מדגסקר בריכוז 40% PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪129.00
תמצית וניל טהורה בורבון מדגסקר בריכוז 24% PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪89.00
2 מקלות וניל טריים מסוג "בורבון" מדגסקר במבחנה PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪29.00
סוכר וניל בורבון אמיתי 100% טבעי PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪45.00
אבקת וניל "בורבון" מדגסקר 100% טהורה PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪69.00
מגולגלות קקאו פתיבר
את המכון הראשון שלי למגולגלות העלתי די מזמן
אבל הוא עבר שיפור מאוד משמעותי ועכשיו הוא מושלם!
השיפור הוא כמובן שימוש בסולב ובמתכון הספציפי הזה גם מילוי של ממרח פתיבר מהמם
אבל אתם יכולים להשתמש באיזה ממרח או מילוי שתרצו שמתאים לאפייה.
אפשר להכין את הבצק בקלות רבה עם הידיים בקערה וגם במיקסר אם תעדיפו
אפשר גם להכין כמות מראש ולשמור בהקפאה לפני אפייה.
בהצלחה עם ההתמכרות החדשה שלכם :)
לבצק:
140 גרם נטורינה/ מרגרינה רכה
60 גרם אבקת סוכר
6 גרם תחליף ביצה של סולב
54 גרם מים קרים
215 גרם קמח
30 גרם קקאו איכותי
קורט מלח
למילוי:
צנצנת ממרח פתיבר של עללחם #לאממומן
מלח מלאדון לפיזור על הממרח- לא חובה אבל מאוד מומלץ
הכנה:
1. מכינים את תמיסת תחליף הביצה על ידי ערבוב של אבקת סולב ומים קרים היטב בעזרת מטרפה ומניחים בצד ל 10 דקות.
2. בקערה גדולה טורפים היטב בעזרת מטרפה או מיקסר ידני את המרגרינה הרכה עם אבקת הסוכר לתערובת פלאפית ואחידה.
3. בהדרגה מוסיפים את תמיסת תחליף הביצה וממשיכים לערבב עם לאיחוד.
4. מוסיפים את הקמח, קקאו והמלח ומעבדים יחד בידיים לקבלת בצק אחיד. לא ללוש ולא להגזים! אנחנו רוצים בצק פריך :)
5. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה באופן ישר ושווה ככל הניתן- לא דק מדי ולא עבה מדי. מיישרים למלבן.
6. מורחים בנדיבות ממרח פתיבר על כל הבצק (אני השתמשתי כמעט בכל הצנצנת, משהו כמו 3/4 ולגמרי הייתי יכולה לשים את כולה. לשיקולכם ;)
7. בוזקים מעט מלח מאלדון על הממרח ומגלגלים את הבצק על עצמו מהחלק הרחב בעזרת נייר האפייה.
8. מעבירים להקפאה! של לפחות חצי שעה. בינתיים מחממים תנור ל 170 מעלות.
9. אופים כ 15-20 דקות ומצננים ל-ח-ל-ו-ט-י-ן ואז…
10. מעבירים להקפאה! כן. של שעה לפחות.
11. לאחר ההקפאה חותכים בעזרת סכין גדולה וחדה לעוגיות באיזה עובי שתרצו. שומרים בטמפרטורת החדר או במקרר בקופסה אטומה.