ב 5-6/11 בלבד! SHOPPINGIL 30% הנחה על תחליף הביצה שלנו! ברכישה מעל 350 ש"ח ממגוון המוצרים באתר- משלוח חינם!
Vegan whole egg solution
מחיר רגיל
₪150.00
תחליף ביצה טבעוני לאפייה
אבקה להכנת מרנג
מחיר רגיל
₪65.00
אבקה להכנה מהירה של מרנג טבעוני ללא ביצים
מחית וניל אמיתית "בורבון" מדגסקר בריכוז 40% PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪129.00
תמצית וניל טהורה בורבון מדגסקר בריכוז 24% PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪89.00
2 מקלות וניל טריים מסוג "בורבון" מדגסקר במבחנה PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪29.00
סוכר וניל בורבון אמיתי 100% טבעי PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪45.00
אבקת וניל "בורבון" מדגסקר 100% טהורה PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪69.00
דובשניות טבעוניות
אני ממששש אוהבת דובשניות

חבל שזו עוגייה כזו ספציפית, מבחינתי לגמרי לאכול אותה כל השנה...
אבל רק כזו שאני מכינה בבית!
ובגדול שתדעו שאתם יכולים לקחת כל מתכון ברשת לדובשניות ולהמיר בו את הביצים בסולב וזה יצא לכם מדהים!
אז למה צריך את המתכון הזה בעצם??
כי בניגוד לשאר מתכוני הדובשניות הוא מתכון של 5 דקות, קערה אחת ובגדול זה ברמת ילדים מבשלים אבל לא נופל מאף דובשנייה. או דובשנית?
בקיצור - דובשניות לעצלנים או לרעבים או למארחים ומתארחים שנזכרו ברגע האחרון
מצרכים לכ- 45 דובשניות בינונית:
180 גרם תחליף דבש של ווגה
60 גרם סוכר חום לח (כהה)
40 גרם סוכר לבן
8 גרם קינמון טחון
חצי כפית מחית או תמצית וניל איכותית- לא חובה
אם רוצים- קורט ג'ינג'ר טחון
150 גרם שמן צמחי
10 גרם תחליף ביצה שלמה של סולב
90 גרם מים קרים
420 גרם קמח
קורט מלח
8 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
אבקת סוכר לציפוי
אופן הכנה:
1. בקערה קטנה מערבבים היטב את אבקת תחליף הביצה והמים הקרים היטב ומניחים ל 10 דקות בצד.
2. מחממים תנור ל 170 מעלות.
3. לקערה גדולה שוקלים את תחליף דבש, שמן, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, וניל (ג'ינג'ר אם רוצים) ולבסוף מוסיפים את תמיסת תחליף הביצה המוכנה וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין. תשקיעו בטריפה או שתכינו בקערת מיקסר עם בלון הקצפה :).
4. מוסיפים פנימה את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים בעזרת מרית לקבלת בצק רך ואחיד. אפשר לעצור כמה שניות לפני שכל הקמח נטמע כדי לוודא שלא מערבבים יותר מדי.
5. יוצרים כדורים ומגלגלים כל כדור באבקת סוכר. חשוב לא לעשות אותם גדולים מדי, העוגיות תופחות מאוד בתנור.
6. מניחים את העוגיות על גבי תבנית עם נייר אפייה עם מרווחים בינהן.
7. אופים כ 8-12 דקות- תלוי בתנור שלכם ובגודל העוגיות שכנתם. המטרה היא שמבפנים העוגייה תישאר רכה ועסיסית.
8. לא חייבים לחכות שיתקרר! אני מטורפת עליהן חמות!
9. את העוגיות הקרות לחלוטין שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.