ב 5-6/11 בלבד! SHOPPINGIL 30% הנחה על תחליף הביצה שלנו! ברכישה מעל 350 ש"ח ממגוון המוצרים באתר- משלוח חינם!
Vegan whole egg solution
מחיר רגיל
₪150.00
תחליף ביצה טבעוני לאפייה
אבקה להכנת מרנג
מחיר רגיל
₪65.00
אבקה להכנה מהירה של מרנג טבעוני ללא ביצים
מחית וניל אמיתית "בורבון" מדגסקר בריכוז 40% PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪129.00
תמצית וניל טהורה בורבון מדגסקר בריכוז 24% PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪89.00
2 מקלות וניל טריים מסוג "בורבון" מדגסקר במבחנה PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪29.00
סוכר וניל בורבון אמיתי 100% טבעי PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪45.00
אבקת וניל "בורבון" מדגסקר 100% טהורה PLANIFOLLIA
מחיר רגיל
₪69.00
גלילת חצילים במילוי בשר טבעוני ופירה פטריות
מתכון חגיגי ומושלם של אופיר פרץ המוכשרת
רולדת בשר טחון טבעוני ממולא בפירה ופטריות עטוף בחצילים
מצרכים:
1 חציל חתוך לפרוסות לאורך
חבילת טחון מהצומח
פטריות פורטבלו
כ- 2 תפוחי אדמה גדולים
6 גרם תחליף ביצה של סולב
54 גרם מים לתמיסת תחליף הביצה
פטרוזיליה
בצל סגול ולבן
שום
חמאה טבעונית או שמן לטיגון הפטריות
שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, כמון
עשבי תיבול: מרווה טימין רוזמרין
לקישוט ולבחירתכם:
כוסברה
טחינה גולמית
רכז רימונים
צונברים
גרגירי רימון
הכנה:
פורסים חצילים לפרוסות בעובי בינוני, מעט שמן זית ומלח ושמים בתנור על 180 מעלות.
בינתיים מתחילים בלהכין את הביצה בקערה- 6 גרם אבקה ו54 גרם מים (תחליף של ביצה אחת - יחסים של 1:9) ונותנים לזה לנוח כ15 דקות.
קוצצים במעבד מזון פטרוזיליה, כוסברה, שום ובצל לבן. מוסיפים לבשר טחון טבעוני ומערבבים. אחר כך מוסיפים תבלינים - מלח, פלפל, כמון ואת התחליף ביצה של סולב.
מרתיחים במים עם מלח תפוחי אדמה עד שמתרככים לגמרי.
מועכים את תפוחי האדמה עד למרקם חלק.
טוחנים במעבד מזון פטריות פורטבלו, בצל סגול ושם (אפשר גם לקצוץ דק תלוי במרקם שרוצים)
מקפיצים במחבת חמה חמאה טבעונית/ שמן זית
עם מרווה, טימין ורוזמרין (מה שאוהבים יכול לעבוד טוב)
ומוסיפים את הפטריות - סבלנות ולתת להם להוציא את כל הנוזלים, מוסיפים מלח בלבד
הרכבה:
מרכיבים הכל כמו שעשיתי בסרטון (להוריד עודפי טחון שמבצבצים ואפשר לסתום חורים עם השלמות של חציל)
מעט שמן זית מעל ושמים בתנור על 180 מעלות ל15-20 דקות עד שהבשר נהיה מוכן מבפנים.
מה אני שמתי מעל - טחינה גולמית, רכז רימונים, כוסברה קצוצה, צנוברים ורימון.